‘Canadese jeugdspeler Kyle Bekker(17) naar Ajax’

De jeugdopleiding van Ajax wordt binnenkort versterkt met het Canadese talent Kyle Bekker, zo meldt Sigma Sports. Deze 17-jarige middenvelder uit Oakville gaat waarschijnlijk na de jaarwisseling in de A-jeugd van Ajax spelen. Bekker overtuigde Ajax na twee stage-periodes in mei en augustus van dit jaar. Volgens trainer van de A1; Sonny Silooy, is Bekker een zeer technisch begaafde speler die het spel goed ziet en de juiste beslissingen maakt in het veld.

Ajax kwam Bekker op het spoor tijdens het Sigma Sports Camp in Canada. Sigma Sports organiseert sinds 2005 voetbalkampen met medewerking van Ajax. Jeugdtrainers van Ajax trainen de kinderen gedurende twee weken. Bekker is na Matthew Lam (A2), Jesper Floren (A2) en Costas Peristerdis (B1) al de vierde buitenlandse jeugdspeler die is aangetrokken voor de jeugdopleiding.

Related posts