ArenA wordt ‘Henk ten Cate Stadion’

Potverdorie, het zal toch niet? Shit; onze succescoach gaat naar Chelsea! De schrik sloeg me om het hart. Hoe moet het nu verder met Ajax. De man die ons zoveel successen heeft gebracht valt plotsklaps weg! Zeer terecht beantwoorde hij na afloop van Sparta-Ajax de spreekkoren van de Ajax aanhang alleen maar met het opsommen van zijn enorme staat van dienst bij Ajax: Een KNVB beker, twee Johan Cruijffschalen, 42 wedstrijden; 90 punten en meer dan 100 goals! Toch wel een zeer imposante succeslijst van ‘onze’ Henk waar menig coach alleen maar van kan dromen!

En dan is Henk nog zo bescheiden om maar even te vergeten te melden dat deze roemrijke successen behaald zijn met zeer fantastisch voetbal! Ik moet een traantje wegpinken terugdenkend aan al die memorabele Europacupavonden van afgelopen jaar waarin we de complete Europese top van de mat speelden. Over enkele jaren zal het besef komen dat dit wellicht de meest succesvolle en beste coach is geweest die Ajax ooit gehad heeft. Op de ArenA Boulelvard zal een standbeeld geplaatst worden en de ArenA zal naar hem vernoemd gaan worden: Het Henk ten Cate Stadion! Henk, je hebt helemaal gelijk; een zo succesvolle coach als jij zullen we niet snel meer vinden! Al zal het lastig zijn; we hopen dat je deze successen bij Chelsea kan evenaren!

Related posts