Wat een verrassing: Chelsea en de smoezenman bereiken akkoord: Wat een vies spelletje!

Henk ten Cate gaat aan de slag bij Chelsea! Wat een verrassing! De oefenmeester bereikte vandaag een akkoord met de Londense club en gaat bij de ploeg van de steenrijke eigenaar Roman Abramovich de veldtraining verzorgen. Ajax had Ten Cate al toestemming gegeven om met Chelsea te gaan praten. Noodgedwongen, zo vertelde Martin van Geel eerder vanmiddag. Ten Cate had hem voor het blok gezet: De smoezenman, zoals wij Ten Cate gekscherend zijn gaan noemen de afgelopen week, was eerder deze week in het geniep naar Londen afgereisd en was sindsdien mondeling al akkoord met Chelsea.

Bij terugkomst, twee dagen voor de return tegen Zagreb in de UEFA Cup, greep hij Van Geel bij zijn jasje: “Ik kan en wil naar Chelsea. Ik wil liever vandaag dan morgen weg, dus zeg het maar!” Van Geel stond voor het blok. Tot overmaat van ramp lekte het gerucht ook nog naar buiten. Maar Ten Cate zou de smoezenman niet zijn als hij ook hierover glashard kon liegen getuige zijn uitspraak enkele dagen later: “Al die indianenverhalen die overal op teletekst en zelfs het journaal hebben gehaald. Het enige dat ik erover wil zeggen: Er klopt helemaal niets van. Totale onzin wat daar staat en wat er gezegd wordt”. Even later: ” Je hoort me toch niet zeggen dat er niets van waar is, maar ik heb een contract bij Ajax en ben van plan dit uit te dienen”. Slordigheidje was wel dat Ten Cate vergeten was zijn zaakwaarnemer op te dragen zijn kiezen op elkaar te houden. Of was Henkie zo gewiekst dat hij hem juist expres liet ‘lekken’ om zo de druk op ajax wat op te voeren?

Sinterklaas
Voor diegene die twijfelen aan het citaat hierboven en die naast in de smoezenman waarschijnlijk ook altijd nog in sinterklaas zijn blijven geloven, valt alles HIER nogmaals na te luisteren. Inclusief de confrontatie van Ten Cate met zijn eigen leugens.

Wie is nou de leuegenaar?
Sommige zullen zeggen dat dit professioneel is. Voor ons bewijst dit maar weer eens wat voor een huichelaar Ten Cate is. Waarom liegen en niet gewoon direct toegeven dat er in ieder geval minimaal interesse is maar juist de tegenaanval zoeken en de media afzeiken als onjuiste gegevensverspreiders ofwel leugenaars?

Pinokkio
Met Van Geel hoeft men overigens geen medelijden te hebben. Hij flikte eenzelfde streek met Danny Blind door glashard te ontkennen dat Blind eruit zou vliegen maar ondertussen met zijn ballen in Barcelona zat om Ten Cate te contracteren. Wie de bal kaatst…Dat schijnt ‘profesioneel management’ te heten; Pinokkio zou er een harde van krijgen!

Related posts