Kesler: Dubbelfunctie Van Basten als Ajax- en Bondscoach onbespreekbaar

De KNVB zal niet meewerken als Ajax per 1 januari bondscoach Marco van Basten als opvolger wil presenteren van Henk ten Cate, die waarschijnlijk vandaag nog vertrekt naar Chelsea. ” Absoluut onbespreekbaar. Voor nog geen 100 miljoen euro”, aldus directeur Henk Kesler. “We staan het niet toe dat de bondscoach en zijn assistent John van t Schip op twee paarden wedden. Oranje verdient op weg naar het EK hun totale aandacht en betrokkenheid.”

De bondscoach is de beoogde nieuwe technische man in Amsterdam en zou Ajax wel met het Nederlands elftal kunnen combineren, aangezien Oranje in 2008 tot het eind van het seizoen slechts diverse oefeninterlands afwerkt alvorens na de competitie de echte voorbereiding te starten richting Euro 2008 in Oostenrijk en Zwitserland.

Related posts