Overgang Ten Cate naar Chelsea “rond”

Diverse bronnen melden ons dat de overgang van Henk Ten Cate naar Chelsea rond is en dat Ajax de laatste puntjes gezet worden. Chelsea betaald Ajax een afkoopsom, de hoogte van deze afkoopsom is nog niet bekend. Adrie Koster zal het seizoen afmaken als hoofdcoach en Alfons Groenendijk en Hennie Spijkerman zullen zijn assitenten worden. De Engelse media speculeerden de afgelopen week dat Martin Jol, Ten Cate zou gaan opvolgen, maar meerdere bronnen ontkennen dit scenario.

San Marco
Niet Martin Jol maar niemand minder dan Marco van Basten zou de gedoodverfde kandidaat zijn om volgend seizoen Ajax weer naar de top te brengen. En “zo heb ieder nadeel dan ook ze voordeel “ Als we dan meteen onze voorzitter kunnen inruilen voor Johan Cruijff dan hebben wij weer geloof in de toekomst.


Wat voor smoes moet ik verzinnen nu ik toch naar Chelsea ga??

Related posts