Ten Cate heeft getekend bij Chelsea maar per direct weg?

Naar alle waarschijnlijkheid zal vandaag bekend worden gemaakt dat Henk ten Cate bij Ajax vertrekt. De coach heeft bij Chelsea al een contract getekend als assistent-trainer. Dat meldt de NOS vrijdagochtend. De clubs moeten het onderling nog wel eens worden over de overgang. Het contract van de oefenmeester liep normaal gesproken pas af in 2008. Het is nog onduidelijk of Ten Cate met onmiddellijke ingang in Londen aan de slag gaat. Hij zal bij Chelsea de tweede man naast de nieuwe coach Avram Grant worden. Grant volgde eerder de ontslagen José Mounrinho op.

Zie ook eerdere berichten hierover:
> Engelse pers weet het zeker: Ten Cate tekent voor drie jaar bij Chelsea en Jol wordt opvolger
> Ten Cate wil niet ingaan op interesse Chelsea
> Chelsea wil Ten Cate liefst per direct van Ajax overnemen!
> VI: ‘Ten Cate praat in diepste geheim met Chelsea’


Related posts