De smoezenman blijft….voorlopig

Henk ten Cate blijft ondanks de uitschakeling door Dinamo Zagreb in de UEFA Cup en de belangstelling van Chelsea bij Ajax. De coach van Ajax zei dat vrijdagmiddag op een persconferentie. Volgens Ten Cate is er wel contact geweest met Chelsea over de functie van veldtrainer en voelt hij zich gevleid door de belangstelling.

“Maar er klopt niets van alle verhalen die de ronde doen. Ik ben coach van Ajax en mijn positie is voor zover ik weet niet in het geding. Vorig jaar ben ik naar Amsterdam gekomen omdat kampioen worden met Ajax mijn grote droom is. En om die droom te realiseren hebben we zondag tegen Sparta een overwinning nodig.”

In de praktijk komt het er gewoon op neer dan de smoezenman doet alsof zijn neus bloed en na het weekend zal bekend gemaakt worden dat alles rond is met Chelsea. Volgens Sigi Lens; de zaakwaarnemer van Ten Cate, heeft de Ajax-coach namelijk al een contract getekend bij de Londense club en moeten alleen de clubs er nog uit komen. Gezien de fantastische prestaties van Ajax onder Ten Cate zal Ajax met pijn in het hart nu al afscheid willen nemen van de smoezenman. Dat verhaal moet de club tenminste tegenover Chelsea vertellen want dan zit er wellicht nog een leuke afkoopsom in als Chelsea onze Henkie tenminste per direct wens over te nemen!

Related posts