Ajax-selectie vlucht naar Amsterdams Bos. Vanmiddag in Home gesprek tussen spelers en fan

De supporters die dachten vandaag een getergt Ajax aan het werk te kunnen zien op het trainingsveld kwamen bedrogen uit. Wat bleek: de selectie was gevlucht naar het Amsterdamse bos. Enkele fans, waaronder bestuursleden van de AFCA Supportersclub kregen er lucht van en haasten zich naar het bos. Daar werd verhaal gehaald. Ten Cate zelf was niet aanwezig, daarom werd er gesproken met Hennie Spijkerman. Volgens hem was het mentaal beter voor de spelers om in het Amsterdamse Bos te gaan rennen dan op het trainingsveld dicht bij het Rinus Michels Stadion.

Vanmiddag om 13.00 uur zal een afvaardiging van Ajax waaronder Heitinga en Klaas-Jan Huntelaar naar het home komen. Daar zal gesproken worden met alle Ajax supporters die behoefte hebben om van gedachte te wisselen of om hun verhaal te doen.

Related posts