Chelsea wil Ten Cate liefst per direct van Ajax overnemen!

Zijn contract bij Ajax loopt nog tot het eind van dit seizoen, maar als het aan Chelsea ligt verkast Henk ten Cate zo snel mogelijk naar de Londense club. Dat melden Engelse bronnen aan Sportweek. Eerder vandaag meldde VI dat Ten Cate vorige week al een eerste gesprek met Chelsea in het huis van Frank Arnesen voerde, de Deense technisch directeur van de club (zie bericht).

Aanvankelijk zag het er naar uit dat ad interim-trainer Avram Grant – de vervanger van de onlangs ontslagen José Mourinho – het seizoen zou afmaken. Ten Cate zou dan na het verstrijken van zijn Ajax-contract als veldtrainer aangesteld kunnen worden, met Grant als manager. Maar naar het zich nu laat aanzien wil Chelsea eerder tot zaken komen. De verwachting is dat Peter Kenyon, algemeen directeur van de Engelse club, volgende week naar Nederland komt om te onderzoeken of Ajax het contract van Ten Cate wil laten afkopen.

Related posts