Prijsvraag van deze week:
Welke Ajacied is dit? Win een Ajax vlag!

Vorige maand was de speler op de foto Luis Suarez (zie uitslag). Deze week weer een nieuwe prijsvraag: Wie is de Ajax-speler op onderstaande foto in actie tijdens de wedstrijd Ajax – VVV van afgelopen zondag? Denk jij het te weten? Mail je antwoord met daarbij je adresgegevens naar prijsvraag@ajaxf-side.nl.

Uit de inzendingen zullen wij wederom een winnaar selecteren die ook een F-side vlag(zie foto) ontvangt aangeboden door voetbalwarenhuis.com.
Inzenden kan tot zaterdagavond 6 oktober a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen. Volgende week dinsdag 9 oktober zullen we de winnaar opnieuw bekend maken via deze site! Hou de site dus in de gaten!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is geheel gratis!


Ogararu? Vermaelen? Heitinga? Wie is het deze keer??!

De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door: voetbalwarenhuis.com!

Related posts