Ajax wil Maduro tot 2011 en Vermaelen tot 2012 vastleggen

Ajax wil verdediger Thomas Vermaelen langer aan zich binden, zo meldt de site van Voetbal International. De Amsterdammers zouden de 21-jarige Belg een contract hebben aangeboden tot 2012. Dit weekeinde werd al bekend dat Hedwiges Maduro (22) een aanbod heeft ontvangen van Ajax. De middenvelder, wiens contract komende zomer afloopt, kan naar verluidt tot 2011 in de Arena acteren.

Vermaelen, die herstellende is van een enkelblessure opgelopen in het duel tegen AZ, zou verheugd gereageerd hebben op het aanbod. De Belg kwam in het seizoen 2003/2004 naar Amsterdam, waarna hij kortstondig verhuurd werd aan RKC Waalwijk. Tot nu toe speelde de blessuregevoelige centrumverdediger 53 competitieduels, waarin hij zesmaal tot scoren kwam.

Related posts