Werkendam maakt zich op voor bekerduel tegen Ajax

Vanavond speelt Ajax in Werkendam het bekerduel tegen het plaatselijke Kozakken Boys. Sportpark ”De Zwaaier”, aan de Lange Wiep in Werkendam, is vanavond strak uitverkocht. Alle 4500 kaaryen gingen binnen enkele uren als warme broodjes over de toonbank. Al wekenlang is het dorp in de ban van Ajax. ,De politie heeft dan ook de nodige verkeersmaatregelen genomen, om een en ander in goede banen te leiden. Men adviseert bezoekers met het Openbaar vervoer naar Werkendam af te reizen omdat er slechts beperkte parkeergelegenheid in de directe omgeving van het Sportpark is.

De autoriteiten kondigen aan streng op te treden tegen foutparkeerders. Ook bij de toegang tot het Sportpark zal er streng gecontroleerd worden op legitimatie en zal er uitgebreidt gefoullieerd worden. De voetbalwedstrijd Kozakken Boys – Ajax begint vanavond om 20.00 uur.

Meer over deze wedstrijd:
> Vooruitblik bekerduel Kozakken boys-Ajax
> Heijblok, Urzaiz en Luque in de basis tegen Kozakken Boys

Related posts