Column Ron Schiltmans: Jaakke vertrekt…

“…Geen spier. Hij vertrekt écht geen spier!” Dat was het eerste wat ik dacht, toen de voorzitter van Ajax vorige week gezellig kwam bijkletsen bij Jack, Hugo en Youri. Onze JJ zit echt nergens mee. Zelden zo’n relaxte man als gast bij Studio Voetbal gezien. Ik heb er even een weekje over nagedacht of ik het zou durven zeggen, maar ik zeg het gewoon en buk vervolgens virtueel: Meneer John Jaakke heeft die avond grote indruk op mij gemaakt. Zo, dat is eruit. Dat lucht op.

Gepokt en gemazeld door een leven vol urenlange vergaderingen zat John gewoon op zijn gemakkie te genieten van het gesprek. Goedlachs, met humor maar vooral met kennis van zaken kwam hij als grote overwinnaar uit de strijd. Een strijd die…

Lees verder op: RonSchiltmans.nl

Related posts