Vooruitblik bekerduel Kozakken boys-Ajax

Morgenavond (woensdag) begint voor Ajax de start van een nieuw bekerseizoen. Tegenstander is de zaterdaghoofdklasser Kozakken Boys. Al weken staat bij Kozakken Boys alles in het teken van deze wedstrijd, daarmee is het ook te verklaren dat het in competitie nog niet echt lekker loopt. De Werkendammers hebben pas 4 punten uit evenzoveel wedstrijden. De Brabanders treffen het wel wat beker-loting betreft: vorig jaar speelde het al tegen titelverdediger PSV. Kozakken Boys kon het de Eindhovenaren toen lang lastig maken. Pas in de laatste twintig minuten kwam PSV langszij met een 2-0 overwinning.

Mede gesteund door de ruim 4000 Kozakken Boys-supporters die naar deze wedstrijd komen, zullen de Werkendammers het ook Ajax zo moeilijk mogelijk proberen te gaan maken. Voor Ajax-fans waren 400 kaarten beschikbaar gesteld. Je hoeft echter niet te gaan proberen op een legale manier nog aan een kaartje te kunnen komen. Alles is al weken uitverkocht.

(Foto-)verslag
De voltallige redactie zal aanwezig zijn bij deze wedstrijd. Zo snel mogelijk na het duel zal er dan ook een uitgebreid verslag PLUS fotoverslag te vinden zijn op deze site. De wedstrijd begint morgen om 20.00 uur op sportpark ‘De Zwaaier’ in Werkendam. RTL 7 zal in een schakeluitzending de wedstrijd voor de thuisblijvers in beeld brengen.

Meer over deze wedstrijd:
> Heijblok, Urzaiz en Luque in de basis tegen Kozakken Boys


Related posts