Vijf Ajacieden in voorlopige selectie Oranje voor duels tegen Roemenië en Slovenië

Bondscoach Marco van Basten heeft 27 spelers opgenomen in zijn voorlopige selectie voor de interlands tegen Roemenië en Slovenië. Daaronder vijf Ajacieden: Stekelenburg, Emanuelson, Heitinga, Maduro en Huntelaar.

De voorlopige selectie:

Doel:
Edwin van der Sar (Manchester United), Maarten Stekelenburg (Ajax), Henk Timmer (Feyenoord) en Boy Waterman (AZ).

Verdediging:
Khalid Boulahrouz (Sevilla), Wilfred Bouma (Aston Villa), Tim de Cler (Feyenoord), Urby Emanuelson (Ajax), John Heitinga (Ajax), Kew Jaliens (AZ), Joris Mathijsen (HSV), Mario Melchiot (Wigan Athletic) en André Ooijer (Blackburn Rovers).

Middenveld:
Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), Nigel de Jong (HSV), Hedwiges Maduro (Ajax), Clarence Seedorf (AC Milan), Wesley Sneijder (Real Madrid), Rafael van der Vaart (HSV) en Demy de Zeeuw (AZ).

Aanval:
Ryan Babel (Liverpool), Klaas Jan Huntelaar (Ajax), Dirk Kuyt (Liverpool), Ruud van Nistelrooy (Real Madrid), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Real Madrid) en Jan Vennegoor of Hesselink (Celtic).

De samenstelling van de definitieve spelersgroep wordt vrijdag 5 oktober bekendgemaakt.

Related posts