Stuur ons jouw ‘Wat doet tie nou?!’ en win mooie prijzen!

Op deze website zijn we in 2005 gestart met deze rubriek ‘Wat doet tie nou?’ waarin we Ajax-spelers uit het verleden nog eens in beeld brengen en waarin we probeerden te achterhalen hoe de carrière van hen verlopen is nadat ze vertrokken zijn uit Amsterdam. Spelers als Felix Gasselich, Finidi George en Marcio Santos. Uit de vele mailtjes die wij ontvingen bleek dat deze rubriek erg gewaardeerd wordt. Door tijdgebrek is hij echter bijna in mooie dood gestorven. Zonde, want er zijn vast nog veel meer spelers met een interessant verhaal.

Weet jij zo’n verhaal te achterhalen en te schrijven? MAIL het ons! De leukste, mooiste, beste inzendingen zullen we plaatsen op onze site en de allerbesten worden beloond met een fantastische prijs: Een uniek origineel Ajax-dartbord compleet met een set originele Ajax-wedstrijddartpijlen. Doe dus mee en win!

Eerder verschenen in deze rubriek:
Mariano Juan
Aaron Mokoena
Felix Gasselich
Marcio Santos
Froylán Ledezma
Georgi Kinkladze
Finidi George
Andrzej Rudy

Related posts