Stam en Suarez fit voor UEFA Cup-duel tegen Zagreb

Jaap Stam is fit voor de UEFA Cup-ontmoeting van komende donderdag tegen Dinamo Zagreb. Afgelopen zaterdag vroeg de Kampenaar tijdens de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo aan zijn coach Henk ten Cate om gewisseld te worden. De verdediger had op het kunstgras van Heracles last gekregen van zijn knieën, enkels en rug. Vandaag trainde de verdediger echter alweer voluit mee met de selectie.

Ook Luis Suarez moest zaterdag vroegtijdig het veld verlaten na een smerige overtreding. De Uruguayaan is echter ook goed hersteld en is dus ook gewoon inzetbaar donderdag.

Op het trainingsveld naast de Arena liet Ten Cate er geen twijfel over bestaan volledige inzet te verwachten tijdens het UEFA Cup-duel. Gedurende een felle partij op een half veld legde hij regelmatig het spel stil om zijn spelers op zeer duidelijk wijze zijn gewenste spelwijze uit te leggen. ‘Het is hier geen circus,’ schreeuwde hij druk gebarend naar zijn verdedigers en luid hoorbaar voor de aanwezige toeschouwers.

Related posts