Sportweek rectificeert quote Jaakke over Adriaanse

Sportweek geeft op de website van het sportblad aan een onjuiste quote op de cover van het blad geplaatst te hebben van John Jaakke: Op de cover van Sportweek plaatsten wij onder de naam John Jaakke de uitspraak ‘Nooit meer Co Adriaanse’. De Ajax-preses heeft dit echter niet gezegd, de quote op de cover was voor rekening van de eindredactie. Onze excuses voor deze onjuiste weergave van zijn woorden. De Ajax-voorzitter heeft wel aangegevevn dat Co Adriaanse geen optie is (op dit moment) om eventueel Henk ten Cate op te volgen als trainer van Ajax.

Volgens Jaakke is dat een unaniemen beslissing van zowel hem als Technisch directeur Martin van Geel, die met veel succes bij Willem II en AZ samenwerkte met Adriaanse. Volgens Jaakke heeft de geschiedenis geleerd dat het terughalen van een coach meestal geen succes is.

Related posts