Van Hanegem tipte Ajax over Nasri en weet niets van interesse van Ajax in Sanmartean

Willem van Hanegem heeft Ajax enkele jaren geleden geadviseerd Samir Nasri aan te trekken. Momenteel speelt de Fransman in eigen land voor Olympique Marseille. “Dat was een paar jaar geleden, toen Nasri nog zestien of zeventien jaar oud was”, zei de trainer van FC Utrecht in Voetbal Insite. “Ik kwam Piet Keizer (toen Ajax-scout, nu adviseur, red.) wel eens tegen en zei tegen hem dat dit ventje wel eens een hele mooie speler voor Ajax zou kunnen zijn.”

De creatieve middenvelder is inmiddels twintig jaar en heeft een vaste plaats veroverd in het elftal van Marseille, dat overigens een desastreuze seizoenstart kent. Van Hanegem ging in het praatprogramma ook in op de vermeende interesse van Ajax in Lucian Sanmartean. “Ik heb er niets van gehoord, maar hij heeft het heel erg naar zijn zin bij ons”, wuifde de oefenmeester de interesse in zijn speler lachend weg.

Related posts