Onverwacht vroeg debuut Kluivert bij Lille als invaller

Lille-trainer Claude Puel schonk aanvaller Patrick Kluivert gisteren geheel onverwacht zijn eerste speelminuten van het seizoen. De 31-jarige spits kwam in de thuiswedstrijd tegen Girondins Bordeaux (1-1) in de 64ste minuut in het veld voor Nicolas Fauvergue. Hoewel Puel daags voor de wedstrijd beweerde dat Kluivert nog niet helemaal klaar was voor zijn debuut in de Franse Ligue 1, ruimde hij voor de spits toch een plaatsje in op de reservebank. Kluivert kreeg bij het warmlopen én bij het betreden van het speelveld een staande ovatie van de 14 duizend toeschouwers in Stadium Lille Métropole. De Oranje-topscorer aller tijden had tien minuten na zijn invalbeurt nog een geweldige kans om Lille de overwinning te bezorgen, maar zag zijn inzet worden gekeerd door Bordeaux-doelman Ulrich Ramé.

.

Related posts