Vanavond; Jaakke(s) te gast bij Studio Voetbal

Vanavond zal John Jaakke te gast zijn bij het NOS programma Studio Voetbal, Studio Voetbal wordt uitgezonden op Nederland 1 om 22:51. Jaakke zal onder andere spreken het mislopen van de CL, en de transfers van afgelopen zomer. Meneer zal wel weer zijn straatje schoonvegen zoals hij dat uitstekend kan, en zichzelf vervolgens weer een veer in zijn reet duwen. Waarschijnlijk zal er niet worden gesproken dat de ingeslagen weg, wat betreft het beleid een dood lopende weg is!!!

Opiniërend voetbalprogramma waarin presentator Jack van Gelder en de analytici Hugo Borst en Youri Mulder als gast de voorzitter van Ajax, John Jaakke, ontvangen. Ajax begint komende week aan de UEFA Cup. De Champions League werd gemist door twee verloren kwalificatieduels met Slavia Praag. Ajax loopt daardoor sportief en financieel heel wat mis. Daar staat tegenover dat de club deze zomer miljoenen euro’s verdiende aan de verkoop van Ryan Babel, Kenneth Perez en Wesley Sneijder.

NOS Studio Voetbal
22.51-23.41 uur (Nederland 1)

Related posts