Heitinga bevestigt bod Sevilla van 9 miljoen op slotdag transferperiode

Het Spaanse Sevilla heeft op de slotdag van de transferperiode een officieel bod uitgebracht op John Heitinga. De UEFA Cup-winnaar was bereid negen miljoen te betalen voor de Ajacied. “Achteraf ben ik blij dat het niet doorging”, zegt Heitinga in maandblad ELF. “Ik weet natuurlijk niet hoe het gelopen was, maar ik heb het hier sindsdien nog steeds prima naar mijn zin.”

Toch verwacht de Ajacied wel dat dit seizoen zijn laatste zal zijn in Amsterdamse dienst: “Ik heb ook mijn ambities. Vorig jaar heb ik me duidelijk uitgesproken: dit seizoen blijf ik. Of ik hier volgend jaar nog speel, weet ik niet”, stelt de international realistisch. “De stap naar het buitenland gaat komen, maar ik wil eerst kampioen worden met Ajax. Het is een gevoelskwestie. Mijn gevoel zei dat het te vroeg was.”

Related posts