Ogararu speelklaar voor duel van zaterdagavond tegen Heracles

Henk ten Cate kan zaterdagavond tijden de competitiewedstrijd uit tegen Heracles weer een beroep doen op George Ogararu. De 27-jarige Roemeen raakte een maand geleden in de strijd om de Johan Cruijff schaal tegen PSV geblesseerd aan zijn hamstrings, maar hij is weer fit. Ogararu kreeg in de voorbereiding een basisplaats als rechtsback.

Nadat Ogararu geblesseerd raakte, vulde Jurgen Colin de positie van rechtsback in. De oud-PSV’er kreeg na de return in de derde voorronde van de Champions League tegen Slavia Praag veel kritiek te verduren. Ten Cate wijzigde vervolgens zijn opstelling in het duel met FC Groningen en koos voor Gabri als rechtervleugelverdediger. Door de terugkeer van Ogararu kan de Spanjaard weer terugkeren op zijn vertrouwde plek op het middenveld.

Related posts