Contractverlenging Maduro wel degelijk een optie

Tegenover de camera bij het TV-programma FC Godenzonen op AT5 verklaarde Maduro maandagavond echter dat een contractverlenging ineens tot de mogelijkheden behoort. De 22-jarige international zei dat hij binnenkort met de clubleiding om de onderhandelingstafel zal gaan zitten. Momenteel heeft Maduro een aflopend contract.

De contracten van zijn leeftijdsgenoten bij Ajax werden begin dit jaar al verlengd, maar Maduro werd tot zijn eigen verbazing niet op het kantoor van technisch directeur Martin van Geel geroepen. De middenvelder kende vorig seizoen een teleurstellend jaar en coach Henk ten Cate leek het niet in hem te zien zitten. De dagen van Maduro in Amsterdam leken geteld. Het goede spel van Maduro de laatste weken heeft de clubleiding van Ajax blijkbaar aan het denken gezet.

Related posts