Suarez; Ik draag wel altijd scheenbeschermers

Al enkele dagen gaan er berichten over het internet dat Luis Suarez geen scheenbeschermers zou dragen. Deze berichten worden ondersteund door een foto van Suarez uit de wedstrijd tegen Heerenveen waar hij inderdaad zonder scheenbeschermer op staat. Op RTV-NH verklaart Suarez dat hij altijd scheenbeschermers draagt maar dat hij op de bewuste foto zijn scheenbeschermer daar juist voor was verloren in een duel. “Op het moment van de foto was ik mijn scheenbeschermer in een duel verloren. Normaal gesproken draag ik altijd mijn scheenbeschermers”.

Suarez valt op door de manier waarop hij zijn kousen draagt; hij slaat zijn kousen terug waardoor het lijkt alsof hij gestreepte kousen draagt en steekt het puntje van zijn scheenbeschermer onder de kousen uit, waarschijnlijk is dit ook de reden dat hij de beschermer is verloren. Al met al: een storm in een glas water!

Related posts