Beenhakker: ‘Ten Cate moet zich nu laten zien en spelers recht op hun poten zetten’

Ook Leo Beenhakker bemoeit zich met de onrust die ontstaan is binnen Ajax. ‘Don Leo’ vindt dat Ten Cate zich nu het onrustig is in Amsterdam zich moet laten zien als trainer: “Juist nu het onrustiger wordt, kun je laten zien dat je een topper bent”, aldus de voormalig Ajax-trainer. “Ik heb de indruk dat Martin van Geel pal achter Ten Cate is gaan staan. Dat vind ik goed. Toen ik technisch directeur was bij Ajax, werkte dat niet met Co Adriaanse. Dat lag aan ons beiden. Later met Ronald Koeman ging dat veel beter.”, aldus Beenhakker. ”Ten Cate kennende zal het vuurtje in hem branden. Hij moet echter niet in de war raken, maar de spelers recht op hun poten zetten. Juist nu kan hij laten zien dat hij een topper is.”, aldus Beenhakker.

.

Related posts