AjaxF-side.NL RSS en eigen RSS-reader beschikbaar!

AjaxF-side.NL beschikt over een RSS. Dit is een standaardopmaak van tekst. Door deze RSS-code op te nemen in een RSS-readerprogramma krijg je een seintje zodra er nieuws op de site verschijnt. Qlikworld heeft speciaal voor AjaxF-side.NL een eigen Reader ontwikkeld. Uiteraard hebben we rekening gehouden met jullie eventuele extra wensen. Zo is het namelijk ook mogelijk om andere feeds aan de reader toe te voegen. De reader is ook gemakkelijk te de-installeren en je kunt hem aan- en uitzetten wanneer jij wilt! Geen spyware of andere foefjes, gewoon een makkelijke tool waarmee je nóg sneller op de hoogte bent van het laatste Ajaxnieuws.

Download hier de gratis AjaxF-side Reader. De reader is eenvoudig te installeren en is geschikt voor alle Windows-versies vanaf Windows 2000

Ons RSS bestand is goedgekeurd door feedvalidator: [Valid RSS]

Related posts