Ajax bood (tevergeefs) slechts 3,5 miljoen voor Aissati

Ajax heeft tevergeefs een poging gedaan Ismail Aissati los te weken bij concurrent PSV als opvolger voor Wesley Sneijder, zo laat Ronald Koeman weten in de nieuwe papieren editie van Voetbal International. PSV ontving een bod van 3,5 miljoen euro, maar benadrukte het 19-jarige talent onder geen beding te laten vertrekken. PSV-trainer Ronald Koeman vond het eerste bod van Ajax absoluut niet genoeg. “De vraag is of je dat bod serieus moet nemen, mij lijkt Aissati veel meer waard”, zegt de oefenmeester in de Voetbal International over dat bod.

Ajax bleef de hoop op de middenvelder echter houden en besloot om na de voorronde van de Champions League met een hoger bod voor de dag te komen. Na de uitschakeling hebben de Amsterdammers zich echter niet meer bij PSV gemeld. De Eindhovenaren willen Aissati graag behouden en beraden zich over een contractverlenging op korte termijn.

Related posts