De prijsvraag is terug!!: Welke Ajacied is dit? Win die nieuwe AFCA-sjaal!!

Na het succes van afgelopen seizoen gaan we dit seizoen verder met de prijsvraag. In de week na iedere competitiethuiswedstrijd stellen wij weer de vraag: Wie is de Ajax-speler op onderstaande foto? Ditmaal een speler in actie tijdens de baggerwedstrijd van afgelopen zondag tegen FC Groningen. Denk jij te weten wie de Ajax-speler op de foto is? MAIL je antwoord MET daarbij je adresgegevens.

Uit de inzendingen zullen wij wederom een winnaar selecteren die ditmaal de nieuwe originele AFCA-sjaal (zie foto) ontvangt, aangeboden ditmaal door Bouds-Inn. HIER ZIJN OOK DE AFCA VESTEN TE BESTELLEN!!

Inzenden kan tot zondagavond 9 september a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen. Volgende week dinsdag 11 september zullen we de winnaar opnieuw bekend maken via deze site! Hou de site dus in de gaten!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is geheel gratis!


Wie is deze Ajacied??!

De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door: Bouds-Inn!

Related posts