AJAXF-SIDE.NL LANCEERT DE AJAXF-SIDE NEWSREADER!

AjaxF-side.NL komt met een super handige tool voor jullie! Voortaan kun je namelijk nog beter en sneller op de hoogte blijven van het laatste Ajax-nieuws. Wij lanceren namelijk per direct de speciale AjaxF-side Reader welke Qlikworld voor ons heeft ontwikkeld. Deze tool kun je installeren op je pc en deze houdt automatisch de laatste headlines bij, die op AjaxF-side.NL worden gepubliceerd. Wanneer er een nieuwtje op AjaxF-side.NL wordt geplaatst krijg je een melding op je computer. (Via een icoontje dat rechtsonderin je scherm zichtbaar zal zijn) Wanneer je even geen tijd hebt om deze te lezen, geen probleem! De melding gaat automatisch weer weg. Wanneer het artikel je wél aanspreekt klik je op de melding en wordt je automatisch doorverwezen naar AjaxF-side.NL. Ideaal dus!

Uiteraard hebben we rekening gehouden met jullie eventuele extra wensen. Zo is het namelijk ook mogelijk om andere feeds aan de reader toe te voegen. De reader is ook gemakkelijk te de-installeren en je kunt hem aan- en uitzetten wanneer jij wilt! Geen spyware of andere foefjes, gewoon een makkelijke tool waarmee je nóg sneller op de hoogte bent van het laatste Ajaxnieuws.

Download hier de gratis AjaxF-side Reader. De reader is eenvoudig te installeren en is geschikt voor alle Windows-versies vanaf Windows 2000

Related posts