Ogararu hoopt op rentree uit tegen Heracles

Ajax hoopt op 15 september in het uitduel met Heracles Almelo weer te kunnen beschikken over verdediger George Ogararu. De Roemeen is bijna hersteld van zijn blessure aan de linkerhamstring, die hij opliep in het duel om de Johan Cruyff Schaal. ,,Het gaat goed”, zegt hij op de website van Ajax. Op dit moment traint de back nog apart van de groep, met fysiotherapeut Fran van Deursen. ,,Ik denk dat ik aan het einde van de week weer kan aansluiten bij de groep”, aldus Ogararu. ,,Als dat allemaal goed gaat, hoop ik de wedstrijd tegen Heracles weer te kunnen spelen. Ik verwachtte in eerste instantie tegen Groningen er weer bij te zijn, maar die wedstrijd kwam nog te vroeg.”

Aankomende week zal het aanmerkelijk rustiger worden op het trainingsveld. De internationals in de ploeg moeten op pad. Het interlandweekend komt Ogararu wel goed uit: ,,Zo heb ik de tijd om mijn conditie weer op peil te krijgen.” In de duels na de Johan Cruyff Schaal nam Jurgen Colin de positie van Ogararu over. Hij presteerde ondermaats zodat Henk ten Cate hem afgelopen zondag slachtofferde.

Related posts