Fotograaf als hond behandeld door stewards bij Ajax-Groningen

Volgens ons mag Ajax voortaan blij zijn dat er uberhaupt mensen naar het stadion komen. Kennelijk denken de stewards daar anders over. Een supporter die als hobby foto’s maakt van trainingen en wedstrijden van Ajax en ook ons regelmatig wat plaatjes doormailt stuurt ons onderstaande mail. Is dit wat Ajax onder ‘klantvriendelijkheid’ verstaat? Lees en huiver:

Beste …,
Dit moet je beslist ergens neer zetten,dit is te gek voor worden: Ik kom binnen bij toren A, er word mijn gevraagd of ik mijn fototas wil open maken. Ik laat mijn spullen zien,en er word mijn verteld dat dit niet naar binnen mag. Er volgt een woordenwisseling. Ik lever uiteindelijk mijn tas in en krijg een bonnetje waar een nummer op staat waarop ik vraag: ‘mag ik u naam’. ‘Nee’, word er geantwoord. ‘Ik ben 1e steward en daar moet u het mee doen’.

Kijk het is niet een helm die ik inlever. Het kost een hoop geld en mijn tas kan niet op slot dus ik zeg; ‘ik neem een foto van jullie zodat ik weet aan wie ik mijn tas heb gegeven’ Waarop de mensen zeiden; ‘Dit willen wij niet hebben’ Ik loop naar boven en neem toch een foto met mijn telefoon waar op er meteen vijf man naar mij toekomen en mijn zeer hardhandig van de trap af slepen en mij het stadion uit gooien. Buiten word ik overgedragen aan de politie die mijn verhaal aan horen en die het ook belachelijk vinden maar het komt hier op neer: Ik mocht niet meer het stadion in. Ik ben 57jaar en heb dit nog nooit mee gemaakt. Ik heb voor het eerst een seizoenkaart maar ik denk dat ik hem ga verkopen. Ik ben het helemaal zat met dit Ajax die zijn naam geen eer geeft.

gr j.


Uiteraard hebben wij Ajax ook om opheldering gevraagd. Hopelijk heeft de club in ieder geval het fatsoen een reactie te geven. Wij houden jullie op de hoogte!

Related posts