‘Huntelaar was vlak voor sluiting transfermarkt dicht bij deal met Manchester United’

Vlak voor het sluiten van de transfermarkt, vrijdagavond om 00.00 uur, gonst het van de geruchten. Klaas-Jan Huntelaar was bijna op weg naar Manchester United, zo meldt Sportweek dat zich beroept op Sportingo.com. Nadat United-coach Sir Alex Ferguson naast aanvallers Adriano en Nicolas Anelka greep, richtte hij zijn pijlen op de topscorer van de Nederlandse eredivisie. De 24-jarige spits zou dicht bij een ‘last-minute deal’ zijn met de United.

Martin van Geel liet onlangs weten dat er geen spelers meer zouden vertrekken. Over Huntelaar zei hij: ‘No way, al komen ze met 40 miljoen’. Als het gerucht over Man. United waar is en inderdaad net voor het sluiten van de markt doorgang had gevonden dan denk ik dat Van Geel beter direct zijn koffertje had kunnen pakken en zich nooit meer hoefde te vertonen in en rond de ArenA.

Related posts