Ajax treft Zagreb, Boleslav, Sofia, Larisa of Hammerby

Ajax weet vanmiddag welke club het treft in de eerste knock-outronde van de UEFA Cup. De UEFA heeft in een eerder stadium al een voorloting verricht. Ajax kan daardoor aan slechts vijf van de in totaal tachtig deelnemende clubs gekoppeld worden. De vijf mogelijke tegenstanders van Ajax zijn: Dinamo Zagreb (Kroatië), Mlada Boleslav (Tsjechië), Lokomotiv Sofia (Bulgarije), Larisa FC (Griekenland) en Hammarby (Zweden).

Hammarby is de oude club van Kennedy Bakircioglu. De Ajax-aanvaller speelde van 1999 tot 2003 voor de Zweedse club. Het is nog niet bekend of Ajax eerst thuis of uit speelt. Dat wordt ook bepaald door de loting.

De loting voor deze knock-outronde begint om 13.00 uur en vindt plaats in Monaco. Zoals eerder al gemeld zal de loting vanmiddag live te volgen zijn via deze site.

Related posts