Ajax dwarsboomt vooralsnog ook transfer Lindenbergh naar Sparta

Ondanks dat velen meeleven met Olaf Lindenbergh en hem een vertrek uit de ArenA gunnen, wil Ajax niet meewerken aan een transfer naar Sparta. Lindenbergh kon naar NEC, maar wilde niet direct toezeggen. De Purmerender had namelijk nog een gesprek met Aalborg, maar ook dat ging niet door. En afgelopen week dook Sparta ineens op. Danny Blind wilde de middenvelder er graag bij hebben, maar de loonkosten gooien wederom roet in het eten. Ajax wil niet verder compenseren en daardoor is een vertrek naar Rotterdam bijna onmogelijk geworden.

Met nog minder dan 27 uur te gaan voor de transferperiode definitief sluit en pas rond de Kerst weer opent, lijkt Lindenbergh de komende vier maanden mee te trainen met Jong Ajax, maar geen wedstrijden meer te spelen. Hetzelfde geldt Michael Krohn-Dehli, die ook door coach Henk ten Cate uit de selectie van het eerste was verwijderd. Beide spelers zijn door dit beleid veroordeeld tot trainen bij het tweede en hopen dat de tijd snel voorbij gaat tenzij er op de valreep nog een wonder gebeurd.

Zie ook eerdere berichten:
30 augustus 2007:Lindenbergh in gesprek met Sparta
27 augustus 2007:Lindenbergh niet naar NEC
25 augustus 2007:Lindenbergh kan naar NEC maar wacht op Qatar
24 augustus 2007:NEC wil uiterlijk dit weekend duidelijkheid van Ajax over Lindenbergh
17 augustus 2007:Lindenbergh rond met NEC maar Ajax zou deel salaris moeten aanvullen
16 augustus 2007:‘NEC weer in onderhandeling met Olaf Lindenbergh’
30 juli 2007:Salariseisen Lindenbergh probleem voor NEC
23 juli 2007:NEC wil Lindenbergh maar Lindenbergh wil niet naar NEC
11 juli 2007:Lindenbergh mag transfervrij weg bij Ajax

Related posts