Wie neemt de verantwoordelijkheid op zich voor het zoveelste debacle ?

Waar we bang voor waren is uitgekomen. Net als vorig seizoen weet onze club zich ook dit seizoen niet te plaatsen voor de eindronde Champions League. Wederom zorgt een middelmatige club met een minimale begroting voor de uitschakeling. Excuses bestaan niet meer na deze uitschakeling. Men heeft met het volle verstand Babel, Perez en Sneijder verkocht. Daarvoor in de plaats hebben zij met het volle verstand nieuwe aankopen gedaan, waarmee de kwaliteit van de selectie gewaarborgd moest blijven. Zelfs zonder Babel en Sneijder hadden wij van dit Slavia Praag moeten winnen.

Wat ons betreft kan niemand binnen Ajax zich meer verschuilen achter dit zoveelste drama. De inhoud van het beleidsplan 2006 – 2011 is duidelijk, anders had de directie deze nooit hoeven opstellen. Leg je deze nu naast je neer, dan heb je iedereen die Ajax lief is al die tijd voor de gek gehouden. Zowel directie als trainer is verantwoordelijk voor de situatie waarin de club nu verkeerd.

De AFCA Supportersclub kan en wil zich op dit vlak niet langer op de achtergrond houden. Wij zijn het onze achterban verplicht om duidelijk een signaal af te geven dat het niet langer zo door kan gaan. De supporters kijken al jaren uit naar echte successen. Dus niet het winnen van de KNVB beker, want die kennen we nu wel. ‘Succes’, dat wordt ons door de directie van Ajax al jaren beloofd. Voor dat ‘succes’ mogen we ook nog eens extra gaan betalen door middel van een verhoging van de seizoenskaart. Langzamerhand bekruipt ons het gevoel dat wij gewoon voor de gek worden gehouden en dat voelt niet goed aan.

Wie binnen Ajax neemt de verantwoordelijkheid op zich voor het niet behalen van de doelstellingen ?

Wie binnen Ajax kan onze club weer op het niveau brengen waar wij thuis horen ?

Wij willen Ajax terug !

AFCA Supportersclub en volledig onderschreven door AjaxF-side.NL

Related posts