Ajax vanochtend al naar Praag, met Gabri maar zonder Maduro

Ajax vertrekt vanochtend al naar de Tsjechische hoofdstad Praag, In het stadion van Slavia Praag zal de selectie in het begin van de avond trainen. Henk Ten Cate zal vandaag ook nog een persconferentie voorzitten. De wedstrijd zal morgen worden gespeeld om 20:30 en zal worden uitgezonden op Nederland 3 door de NOS.

Gabri en Maduro
De twee licht geblesseerde Gabri en Maduro kunnen spelen, beide hebben gisteren probleemloos de training afgewerkt. Bij Maduro is uiteindelijk geen letsel geconstateerd en mocht gisteren weer voluit trainen. Gabri zal vanavond een laatste test ondergaan.

Maduro
In tegenstelling tot eerdere berichten reist Hedwiges Maduro toch niet mee naar Praag de Telegraaf meldt dat Maduro en Ajax geen enkel risico willen nemen. De verwachting is dat Maduro zondag tegen Groningen wel weer inzetbaar is.

Related posts