Maduro is voorlopig weer terug bij het grote Oranje

Hedwiges Maduro is weer geselecteerd voor de voorlopige selectie van het Mederlands elftal voor de wedstrijd tegen Bulgarije en Albanië. Maduro zijn laaste wedstrijd voor het ‘grote oranje’ was vorig jaar juni tegen Argentinië. Marco van Basten maakt aanstaande vrijdag de definitieve lijst met namen bekend.

De voorlopige selectie:

Doel: Edwin van der Sar (Manchester United), Maarten Stekelenburg (Ajax), Henk Timmer (feyenerd) en Boy Waterman (AZ)

Verdediging: Khalid Boulahrouz (Sevilla), Wilfred Bouma (Aston Villa), Tim de Cler (feyenerd), Urby Emanuelson (Ajax), John Heitinga (Ajax), Kew Jaliens (AZ), Joris Mathijsen (HSV), Mario Melchiot (Wigan Athletic) en André Ooijer (Blackburn Rovers)

Middenveld: Ibrahim Afellay (P$V), Giovanni van Bronckhorst (feyenoord), Nigel de Jong (HSV), Denny Landzaat (Wigan Athletic), Hedwiges Maduro (Ajax), Clarence Seedorf (AC Milan), Wesley Sneijder (Real Madrid), Rafael van der Vaart (HSV) en Demy de Zeeuw (AZ)

Aanval: Ryan Babel (Liverpool), Klaas-Jan Huntelaar (Ajax), Dirk Kuyt (Liverpool), Ruud van Nistelrooy (Real Madrid), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Real Madrid) en Jan Vennegoor of Hesselink (Celtic).

Related posts