Lindenbergh niet naar NEC

Het zag er lange tijd naar uit dat Olaf Lindenberg naar NEC zou verkassen. Afgelopen vrijdag kwam Qatar in beeld en Lindenbergh zou zondagmorgen laten weten aan NEC, of hij zou ingaan op de aanbieding van de bosjesmannen. Gistermorgen heeft Lindenbergh NEC laten weten dat hij niet ingaat op de aanbieding van de Nijmegenaren.

Het is nog niet duidelijk of hij nu dan naar Qatar vertrekt, wel is duidelijk dat Lindenbergh naar het buitenland vertrekt. Hij heeft Carlos Aalbers (Technisch directeur van NEC) laten weten dat hij de voorkeur geeft aan een buitenlands avontuur.

Zie ook eerdere berichten:
25 augustus 2007:Lindenbergh kan naar NEC maar wacht op Qatar
24 augustus 2007:NEC wil uiterlijk dit weekend duidelijkheid van Ajax over Lindenbergh
17 augustus 2007:Lindenbergh rond met NEC maar Ajax zou deel salaris moeten aanvullen
16 augustus 2007:‘NEC weer in onderhandeling met Olaf Lindenbergh’
30 juli 2007:Salariseisen Lindenbergh probleem voor NEC
23 juli 2007:NEC wil Lindenbergh maar Lindenbergh wil niet naar NEC
11 juli 2007:Lindenbergh mag transfervrij weg bij Ajax

Related posts