Gabri en Maduro lijken toch op tijd fit voor duel met Slavia van woensdag

In tegenstelling tot eerdere berichten zijn Gabri en Hedwiges Maduro vrijwel zeker toch beschikbaar voor de uitwedstrijd tegen Slavia Praag woensdagavond, zo meldt De Telegraaf zojuist. Gabri ontbrak zondag in het competitieduel met Heerenveen (4-1) vanwege een knieblessure. De Spanjaard werkte maandag probleemloos een training af en zal dinsdag nog een laatste test doen, maar trainer Ten Cate rekent erop dat hij de middenvelder kan opstellen. Hetzelfde geldt voor Maduro, die tegen Heerenveen uitviel met een pijnlijk hoofd, maar geen letsel heeft. Ajax speelt tegen Slavia in de laatste voorronde van de Champions League en kijkt tegen een achterstand van 1-0 aan.

Vol vertrouwen
Coach Henk ten Cate liet weten alle vertrouwen te hebben in een goede afloop aanstaande woensdag. Op de twee wedstrijden tegen Slavia Praag is de laatste weken alles gericht en dat had ook zijn weerslag op het duel tegen Heerenveen. Toch liep de ploeg de afgelopen weken diverse blessures op. “Maar we hebben alle vertrouwen in de spelers die we nog wel hebben. Slavia Praag is zeker geen wonderploeg. Ik vind ons veel beter. Qua kwaliteiten is de ploeg denk ik te vergelijken met Heerenveen. We moeten de kansen gaan benutten die we ongetwijfeld gaan krijgen. We hebben daarom alle vertrouwen dat we het gaan halen.”

Related posts