NEC wil uiterlijk dit weekend duidelijkheid van Ajax over Lindenbergh

Olaf Lindenbergh en NEC Nijmegen hebben al enige tijd een akkoord over een transfer. Het wachten is alleen nog op toestemming van Ajax, de Amsterdamse club laat zich echter niet van de gemakkelijkste kant zien. Ajax is bereidt een gedeelte van het salaris van Lindenbergh voor haar rekening te nemen maar over de hoogte daarvan hebben betrokken partijen een verschil van mening. Het komt erop neer dat NEC een grotere bijdrage van Ajax vraagt dan de Amsterdammers vooralsnog willen bijdragen. NEC heeft nu aangegeven uiterlijk dit weekend te willen weten waar de club aan toe is, anders zal de Nijmeegse club de onderhandelingen met Ajax stop zetten.

Lindenbergh mag, zoals bekend, transfervrij vertrekken bij Ajax, de middenvelder komt niet meer voor in de plannen van trainer Henk ten Cate.

Zie ook eerdere berichten:
17 augustus 2007:Lindenbergh rond met NEC maar Ajax zou deel salaris moeten aanvullen
16 augustus 2007:‘NEC weer in onderhandeling met Olaf Lindenbergh’
30 juli 2007:Salariseisen Lindenbergh probleem voor NEC
23 juli 2007:NEC wil Lindenbergh maar Lindenbergh wil niet naar NEC
11 juli 2007:Lindenbergh mag transfervrij weg bij Ajax

Related posts