Marca: Albert Luque komt naar Amsterdam! Skysports: Hij gaat voor Betis!

Volgens de Spaanse krant Marca speelt Albert Luque dit seizoen in het magische rood wit van ons Ajax en is hij tevens de derde Spaanse (ex-)international in Amsterdamse dienst. Meer dan dat Ajax rond zou zijn met Luque is er niet bekend. Wel is Ajax dus wederom P$V en Feijenerd te snel af geweest. Tevens stonden er nog een paar Spaanse clubs in de rij voor de handtekening van de 29-jarige linkspoot. Overigens is het bericht door nog geen van de partijen bevestigd.

Ajax’ Technisch directeur Martin van Geel en Algemeen directeur Maarten Fontein reisde vanochtend af naar Newcastle om met club en speler te spreken (zie eerdere bericht).

Skysports: Real Betis
Of de transfer naar Amsterdam werkelijk al een feit is valt nog te bezien: Het Engelse Skysports meldt juist vandaag dat Luque zo goed als rond is met Real Betis en ernaar uitziet terug te keren naar Spanje. Kortom: Nog een hoop onduidelijkheid en dus nog maar even afwachten. We hebben de laatste tijd zo vaak spelers al af zien haken!

Related posts