Zondag bij Ajax – SC Heerenveen afscheid Wesley Sneijder

Aanstaande zondag zal, zo hebben wij zojuist van bronnen binnen Ajax vernomen, voorafgaand aan het competitieduel Ajax-SC Heerenveen in de ArenA door de fans afscheid genomen worden van Wesley Sneijder die zoals bekend naar Real Madrid vertrok. Sneijder, die zaterdag met Real in actie komt tegen Atletico Madrid, heeft van zijn club toestemming gekregen zondag naar Amsterdam af te reizen. Wij rekenen op een mooi en Ajax waardig afscheid van deze Ajacied, zonder fluitconcerten maar met luid applaus! De AFCA Supportersclub zal Wesley ook bedanken en hem een cadeau overhandigen.

De aftrap van Ajax – SC Heerenveen wordt verricht om 14.30 uur. Ruim voor de aftrap nemen Ajax en alle supporters afscheid van Wesley Sneijder. Ajax roept alle supporters daarom op vroeg naar het stadion te komen.

Related posts