‘Ajax ziet af van Riera en gaat zich richten op andere speler’

Volgens de Spaanse krant El Mundo Deportivo heeft Martin van Geel inmiddels laten weten dat het afziet van verdere pogingen om Riera los te weken bij Espanyol en zich zal gaan richten op een andere speler.Volgens de krant heeft de directeur van Espanyol zondagavond in een telefoongesprek met Martin van Geel Ajax laten weten dat de spits absoluut niet te koop is. De Spanjaarden willen ook niet onderhandelen over een transfersom. Pas als een club de contractuele afkoopsom op tafel legt, zal die club moeten gaan praten als de speler dat wil.

Volgen El Mundo Deportivo bedraagt die contractuele afkoopsom maar liefst 24 miljoen euro. Ook op de officiële website van Espanyol laat de club opnieuw weten dat Riera onder geen beding zal vertrekken (zie ook eerdere bericht). Het gekke is dat Voetbal International gisteren wist te melden dat Ajax en de speler zelf er al wèl uit zijn (zie ook eerdere bericht).

Al met al lijkt het voor Van Geel en consorten opnieuw op een mislukking uit te draaien en begint de tijd langzaam te dringen: 31 augustus sluit de transfertermijn.

Related posts