Ten Cate rekent op komst Riera: ‘Defour en Boussoufa nooit in beeld geweest’

Henk ten Cate verwacht nog altijd dat Alberto Riera de overstap maakt naar Ajax. De speler van Espanyol liet in een eerder stadium nog weten zonder twijfel bij zijn club te blijven. Na afloop van de wedstrijd tegen De Graafschap liet Ten Cate echter optekenen dat Riera wel degelijk interesse heeft in een transfer naar Amsterdam. Toch heeft hij wel begrip voor zijn uitspraken. “Dat snap ik wel, anders heeft hij geen leven meer in Spanje. Hij heeft niet gezegd dat hij niet naar Ajax wil maar dat hij het naar zijn zin heeft bij Espanyol.”

Ten Cate zegt vervolgens te verwachten dat Riera nog deze week gecontracteerd zal worden door Ajax. Eerder werden Steven Defour en Mbark Boussoufa nog met Ajax in verband gebracht, maar deze spelers waren, zo zegt Ten Cate nu, nooit in beeld: “Ik heb geen interesse in Defour. Boussoufa is een goede speler maar niet voor Ajax op dit moment”, aldus een duidelijke Ten Cate.

Related posts