Lindenbergh rond met NEC maar Ajax zou deel salaris moeten aanvullen

Olaf Lindenbergh heeft een akkoord bereikt met NEC over een overgang naar de Nijmeegse club, zo meldt Het Algemeen Dagblad vrijdagavond laat. Het enige obstakel in de transfer is de opstelling van Ajax, dat wél van de middenvelder af wil. Lindenbergh heeft in Amsterdam nog een doorlopend contract maar NEC kan niet voldoen aan zijn salariseisen. Lindenbergh is tevreden met het door NEC geboden bedrag, mits Ajax bijbetaalt tot zijn huidige salaris. De Amsterdammers zijn daartoe slechts deels bereid, terwijl de oud-speler van AZ niet wil inleveren. Lindenbergh en NEC hopen dat Ajax nu een forser deel van het salaris wil bijbetalen.

Zie ook eerdere berichten:
16 augustus 2007:‘NEC weer in onderhandeling met Olaf Lindenbergh’
30 juli 2007:Salariseisen Lindenbergh probleem voor NEC
23 juli 2007:NEC wil Lindenbergh maar Lindenbergh wil niet naar NEC
11 juli 2007:Lindenbergh mag transfervrij weg bij Ajax

Related posts