Anderlecht: ‘Niet benaderd door Ajax maar Boussoufa toch niet te koop’

De voorzitter van Anderlecht zegt in de Franstalige krant La Derniere Heure dat zijn club niet benaderd is door Ajax voor Mbark Boussoufa. De voorzitter zegt echter niet verbaasd te zijn dat Ajax interesse zou hebben voor de middenvelder uit de eigen Ajax-opleiding, omdat die hetzelfde profiel heeft als Sneijder. Bij Anderlecht zijn ze niet helemaal overtuigd van Boussoufa, omdat hij het in de topwedstrijden nog niet heeft kunnen laten zien. De voorzitter zegt echter Boussoufa niet te zullen evrkopen aan Ajax, als de Amsterdammers alsnog komen. Hij wil geen enkele speler meer verkopen, omdat Anderlecht zich hoopt te kunnen kwalificeren voor de Champions League. Eerder gingen er al berichten de ronde dat de middenvelder zelf ook al niet staat te springen om (terug) naar Ajax te komen (zie bericht).

.Related posts