Van Geel: Ajax wil alsnog met Espanyol praten over Riera; Verhoogd bod?

Volgens het Spaanse AS komt een vertegenwoordiger van Ajax morgen (donderdag) of uiterlijk vrijdag naar Spanje om toch te onderhandelen over een overgang van middenvelder Riera naar Amsterdam. De Spaanse club liet gisteren weten dat er niet te onderhandelen valt (zie bericht). Ajax heeft echter toch hoop om Espanyol alsnog te kunnen overtuigen. Volgens de Spaanse sportkrant AS is het bod van de Amsterdammers van zes naar acht miljoen euro verhoogd en is het zelfs bereid om tot dertien miljoen euro te gaan.

Tegenover De Telegraaf bevestigde Martin van Geel dat Ajax blijft hopen dat Espanyol alsnog te overreden is om Riera te laten gaan. Van Geel wilde niet ingaan op bedragen maar dat Ajax inderdaad 13 miljoen wil uitgeven aan deze speler lijkt onwaarschijnlijk. Voor dat geld kun je beter Van der Vaart halen!

Riera heeft zich vooralsnog niet uitgelaten over de ontstane situatie. De vleugelaanvaller staat nog twee seizoenen onder contract, verdient goed, maar wel minder dan de drie eerder genoemde ploeggenoten. Ook het feit dat beide partijen in onderhandeling zijn over een contractverlenging is wellicht in het voordeel van de speler zelf.

Related posts