Ook Steven Defour wijst Ajax de deur

Ajax heeft moeite om de selectie na het vertrek van Wesley Sneijder weer op peil te brengen. De tijden dat spelers in de rij stonden om voor Ajax te mogen spelen lijken ver achter ons te liggen. Nadat Ajax eerder een streep moest zetten door de naam van Alberto Riera (zie bericht). , heeft ook Steven Defour bedankt voor een transfer naar Amsterdam. “Hij was er snel uit: hij vindt het gewoon niet kunnen om nu Standard te verlaten”, aldus Paul Stefani, de zaakwaarnemer van de 19-jarige Defour, tegen Sporza. “Ajax nam eind vorige week telefonisch contact met me op. Het zoekt een vervanger voor Sneijder en Defour kwam meteen in beeld.”

Ajax hengelde vorige seizoen ook al nadrukkelijk naar de diensten van de Belg (zie bericht), maar tot een transfer kwam het destijds ook niet. “Steven heeft Ajax gewoon uitgelegd dat het te kort dag was. Het seizoen is pas begonnen met Standard, hij is kapitein en hij voelt zich gewoon heel gelukkig in Luik.”

Ajax wil zich de komende twee weken nog met minimaal twee spelers versterken. De club is na het vertrek van Wesley Sneijder nog op zoek naar een middenvelder en aanvaller.

Related posts