Voetbalzone: Medunjanin ziet Ajax wel zitten, Boussoufa niet

Onze partnersite Voetbalzone.nl weet te melden dat Harris Medunjanin hoog op de lijst van gewenste spelers staat. Opmerkelijk is dat Ajax nu een speler bij AZ zou proberen los te weken en dat terwijl gekke Dirk toch had beloofd dat AZ topspelers bij Ajax zou weghalen.

Haris Medunjanin staat hoog op het verlanglijstje van Ajax. Zeer betrouwbare bronnen bevestigden aan Voetbalzone dat de Amsterdammers in de middenvelder van AZ een waardig opvolger van Wesley Sneijder zien.

Maandag liet technisch directeur Martin van Geel al in De Telegraaf weten dat het elftal op nog twee posities versterkt zou worden. Met het vrijgekomen geld door de transfer van Sneijder naar Real Madrid willen de Amsterdammers zo snel mogelijk zaken doen.

Maandagmiddag vernam Voetbalzone.nl dat Medunjanin positief heeft gereageerd op de interesse uit de hoofdstad en dat ook AZ bereid is mee te werken aan een overgang. Ook met Mbark Boussoufa werd contact opgenomen, maar de speler van Anderlecht zegt zelf aan een grotere competitie toe te zijn.

Related posts